Очаква се сериозно затруднение на трафика по бул. Цар Борис III“ от днес (19 април). Това каза заместник-кметът

...
Очаква се сериозно затруднение на трафика по бул. Цар Борис III“ от днес (19 април). Това каза заместник-кметът
Коментари Харесай

Внимание, шофьори: Ремонт ще затрудни трафика по столичния бул. „Цар Борис III“

Очаква се сериозно затруднение на трафика по  бул. „ Цар Борис III “  от през днешния ден (19 април). Това сподели заместник-кметът на Столична община инж. Ангел Джоргов.

" В по-голямата част улица " Добруджански край "  тепърва ще се построява. В главната част ремонтът съставлява създаване на улицата , а в източния край е ремонт по съществуващо състояние. Става въпрос за нова улица с нови инженерни мрежи , с тротоар от страната на постройките, и с паркиране от лявата страна. Около два месеца са планувани за построяването на улицата ", добави той след инспекция на ремонтните действия на улицата в р-н Сердика в София.

По линията на главния ремонт на трамвай номер 5 стартира пресичането на околовръстното шосе с " Цар Борис " II I, като на два пъти за към три седмици – на две половини без цялостно затваряне, ще бъде построен новият релсов път и контактната мрежа. Очакваме да има съществени усложнения с придвижването , по тази причина приканвам жителите да потърсят различни направления. Наясно сме, че те не са чак толкоз доста ”, заяви Джоргов.

Заместник-кметът на Столична община сподели, че се работи на три основни кръстовища. Той посочи, че по тях ще се работи поредно, а не по едно и също време. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР